skip to content

Sibiu Tourist Guide

Strada N. Balcescu nr 1, Sibiu, Sibiu

Strada N. Balcescu nr 1, Sibiu
Strada N. Balcescu, Nr. 1
Sibiu

găsiţi pe hartă

Situat central (Str. N. Balcescu, nr.1- inainte de Piata Mare), cel mai vechi internet Cafe din Sibiu, va pune la dispozitie calculatoare performante o varietate de software- uri si cele mai noi jocuri.

Centrally located (Str. N. Balcescu, nr.1- before Square), the oldest Internet Cafe in Sibiu, offers a computers of latest generation, a variety of software and the best PC video games.

Internet Cafe Online (Cyber Games) Sibiu

Incearca-ti limitele !

telefon: 0369405331
www.netcafeonline.cf

InterNet Cafe ONLINE va pune la dispozitie calculatoare de ultima generatie, o gama variata de software -uri si browse-ruri si cele mai noi jocuri. Lumea Noastra va oferă o lume virtuală plină de explorare și jocuri pentru tineri si adolescenți.
Angajații nostrii o sa vă introducă în atmosfera jocurilor și o să vă servească cu responsabilitate și respect.
Deasemenea vă oferim un binemeritat moment de ralaxare și un motiv în plus de a vă bucura de o ceasca de cafea de calitate pe terasa noastra amplasata pe N. Balcescu.

Internet Café ONLINE, offers you computers of latest generation, a wide range of software and browsers and best PC video games. Our World offers a virtual world full of exploration and games for young teenagers and youth.
Our staff will introduce you to the game atmosphere and will serve you with responsibility and respect.
We also offer a well-deserved moment of relaxation and a reason to enjoy a cup of quality coffee on our terrace located on N. Balcescu.

40 statii ( calculatoare)

NON STOP

  • Internet & games (turnee jocuri PC)

alte Locuri turistice in Sibiu »